Onze mensen


Opleidingscoördinator ICTRecht Detachering

Profiel Henrike Bongers

Henrike Bongers (LL.M.) werkt als Opleidingscoördinator bij ICTRecht Detachering. In die hoedanigheid houdt zij zich bezig met (het opzetten van) de FG-opleiding(en) en overige kennis- en vaardigheden trainingen die relevant zijn voor de juridisch adviseurs binnen het detacheringsteam én voor externe professionals. Daarnaast verricht zij binnen het detacheringsteam HR werkzaamheden.

Na haar studie Internationaal en Europees recht aan de Rijksuniversiteit Groningen is Henrike werkzaam geweest als coördinator van het kenniscentrum van een internationaal adviesbureau op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht. Als hoofd van het kenniscentrum was zij verantwoordelijk voor het opzetten van juridische opleidingen. Ook heeft zij zelf veel trainingen en presentaties gegeven.

Na een periode als juridisch consultant op de Globals sectie, besloot Henrike zich als ondernemer te vestigen en zich te focussen op (het geven van) onderwijs. Zo heeft zij gedurende een aantal jaar als docent recht gewerkt en als kerndocent (teamleider) meegeholpen aan het opzetten van een hbo-recht opleiding in het volwassenonderwijs.


< Terug naar onze mensen