Juridische ondersteuning op het gebied van ICT, privacy & recht


ICTRecht Detachering biedt in-house ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - bedrijven te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult uw bedrijf aan met deskundige ICT-juristen, privacy specialisten of FG's (Functionaris Gegevensbescherming). Wij staan voor direct, deskundig en praktisch advies bínnen uw bedrijf - tegen een passend tarief.

Onze adviseurs werken continu aan grote projecten en zijn gewend om projectmatig en pragmatisch samen te werken. Vanuit ICTRecht Detachering investeren we doorlopend in onze gedetacheerde adviseurs en houden we het kennisniveau van onze adviseurs up-to-date middels onze interne opleidingen. Onze adviseurs zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT, recht en privacy. Met een adivseur van ICTRecht Detachering is uw bedrijf juridisch ontzorgd.
 

 

Waarom kiezen voor ICTRecht Detachering?


Compliant zijn met (aangepaste) wetgeving? Snel extra juridische ondersteuning nodig? Continuïteit waarborgen bij ziekte of zwangerschapsverlof? Dit kan met ICTRecht Detachering. ICTRecht Detachering biedt uw organisatie flexibiliteit om te reageren op plotselinge toename van werklast, verplichtingen vanuit compliance en biedt u specifieke kennis en vaardigheden die niet aanwezig zijn binnen uw organisatie.
 

De voordelen van ICTRecht Detachering op een rij:
 

 

Meteen deskundige ondersteuning:
Snel hoogopgeleid en specialistische juridische ondersteuning
 
 

 

Flexibiliteit:
Voor kortlopende projecten of lange termijn ondersteuning
 
 

 

Continuïteit:
Ter overbrugging van zwangerschapsverlof of langdurige ziekte
 
 

 

Betrouwbaarheid:
ICTRecht Detachering en onze adviseurs staan voor kwaliteit
 
 

 

Nieuwe ideeën:
Onze adviseurs leveren nieuwe kennis en innovatieve ideeën voor uw onderneming
 
 

 

De aanpak van ICTRecht Detachering


Elke detacheringsopdracht is maatwerk. U krijgt daarom een vrijblijvend intakegesprek om te kunnen beoordelen wat de mogelijkheden en wensen zijn voor uw organisatie. Tijdens het intakegesprek wordt door onze juridische adviseur een eerste inventarisatie uitgevoerd van uw organisatie, waarna u zicht heeft op de personele benodigdheden en juridische aandachtspunten. Op basis van dit gesprek zorgen wij voor een match met een juridisch adviseur waarmee u een vrijblijvend kennismakingsgesprek heeft. Daarna kunt u beslissen of er een onderlinge klik is, en of dit het geschikte moment is om onze adviseur(s) in te schakelen.

Na het sluiten van de detachteringsovereenkomst wordt uw gedetacheerde voortdurend ondersteund door ICTRecht Detachering; bijvoorbeeld met inzet van onze interne kennissystemen zoals JuriBlox en PrivacyBlox. Uw adviseur wordt continu opgeleid door de ICTRecht Academy en er is nauw contact tussen uw adviseur en de managers binnen adviesbureau ICTRecht. Daarnaast wordt er tussentijds regelmatig geëvalueerd over het functioneren van onze adviseur in uw team.

Tarieven

Voor een junior juridisch adviseur rekenen wij een uurtarief vanaf € 75,- inclusief reis- en verblijfskosten. Voor een senior juridisch adviseur hanteren wij een uurtarief vanaf € 90,- inclusief reis- en verblijfskosten. Een flexibel aantal uren per week is mogelijk met een minimum van 8 uur per adviseur.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ICTRecht Detachering voor uw organisatie? Vraag een kennismakingsgesprek aan of neem contact op met Daan Kramer (Directeur ICTRecht Detachering) via +31 (0)20 663 1941.