Jouw carrière


Naast detacheringsdiensten biedt ICTRecht ook Werving & Selectie mogelijkheden aan. ICTRecht Detachering fungeert op deze wijze als intermediair tussen werkzoekenden en het bedrijfsleven. Wij matchen juristen op het gebied van privacy, ICT of algemeen recht aan de juiste organisaties.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de juridische branche hebben wij specialistische kennis én een gevarieerd netwerk ontwikkeld. Met deze ervaring brengen wij partijen bij elkaar om zo de ‘perfecte match’ te creëren. Wij zoeken voor bedrijven naar kandidaten met een functie als: Functionaris Gegevensbescherming (FG), privacy jurist, privacy officer, maar ook allround bedrijfsjurist.

ICTRecht is altijd op zoek naar goede kandidaten voor uitdagende vacatures. Wij gaan graag een informele en persoonlijke samenwerking met je aan en jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons altijd centraal.

Voor wie?


Voor kandidaten die een organisatie zoeken om bij te werken in de functie van privacyjurist, IT-jurist, FG, privacy officer of bedrijfsjurist.

 

Je bent opzoek naar een uitdagende nieuwe baan
 

 

Tijdens je studie heb je je gespecialiseerd in ICT-, informatie-, privacy-, contracten-, ondernemings-, of privaatrecht
 

 

Je hebt grote affiniteit met internet en techniek
 

 

Je houdt van aanpakken en je bent verantwoordelijk, assertief en leergierig
  


 

Waarom kiezen voor Werving & Selectie?


Voordelen op een rij:

Veelzijdig-79x80

 Altijd een match: toegang tot meerdere bedrijven/vacatures

Deskundig-2-55x57

Snel een baan: via ons brede en gevarieerde netwerk heb jij sneller toegang tot jouw droombaan

Betrouwbaar-2-80x50

Verbonden aan ICTRecht: word onderdeel van ons team van juristen. Voor (inhoudelijke) support kun je altijd terecht bij deskundige collega's.

 

Klik hier voor onze vacatures